اجرای نمایش «اقلیت» در تئاتر مولوی/ اثری دیگر از دانشجویان دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «اقلیت» به نویسندگی و کارگردانی پدرام صمدی، شب گذشته در ساعت 18 در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به صحنه رفت و به این ترتیب اجرای عموم خود را آغاز کرد.

در این نمایش مجيد اكبرى، بهار اكبرى، حسن بمبايى چى، مجتبى بيات، وحيد رحيمى، آرشام جهانپور، سارا عباسى، كيميا فتحعلى، پانيذ نجفقلى، هيوا امينى و حسين آقاكثيرى به ایفای نقش می پردازند.

همچنین هـادى لطف آبادى (طراح صحنه)، سيما قاسمى (طراح لباس)، محمدرضا رمضانيان (طراح صدا)، پدرام صمدى (طراح نور)، دلارام ايزدی (طراح فيگور پوستر)، سينا(محمد جواد)آقايانى (طراح پوستر و گرافيست)، كتايون فتحعلى (دستيار كارگردان)، تارا رونقیان، حمید نادری (دستیاران طراح صحنه)، کیانا فخرقاسمی (دستیار طراح لباس)، نیلوفر مفیدی، کیمیا فتحعلی (ساخت آکسسوار)، محمدرضا رمضانيان،كتايون فتحعلى (اتاق فرمان)، (سورنا جوانى عكاس)، امین جلیلی، محمد باقر کشاورز، سعید نوروزجو، محمدرضا نوحى (تیزر)، ياسمن طاهرى، محمد باقر كشاورز (مديران تبليغات مجازى) و احمد عظيمى و صدرا صباحى (روابط عمومى) در این نمایش همکاری می کنند.

در خلاصه نمایش این اثر آمده: فقیری مشغول تکدی گری مقابل کافه ای است که با ورود دلقک به آنجا رقابتی بین این دو برای درآمد بیشتر شکل می گیرد و...

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «اقلیت» که تا 18 بهمن ماه همه روزه غیر از شنبه ها، ساعت 18 به صحنه می‌رود، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.