اختتامیه نخستین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر برگزار شد

نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در بخش دختران با برتری تیم دانشگاه فرهنگیان کرمان، عصر سه شنبه 27 تیر در دانشگاه تهران به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه با اجرای قطعاتی توسط گروه موسیقی سازهای کوبه‌ای به سرپرستی استاد نادر مشایخی با همراهی اهورا پارسا برگزار شد.

در این مراسم، دکتر ابوالحسن ریاضی معاون دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان نماینده این وزارتخانه که بانی برگزاری المپیاد ملی ورزش همگانی است، طی سخنانی از میزبانی دانشگاه تهران و همکاری همه سازمان ها و نهادهای دست اندرکار تشکر کرد.

همچنین دکتر حسن به‌نژاد معاون دانشگاه تهران و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران به نمایندگی از دانشگاه تهران به عنوان میزبان نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به سخنرانی پرداخت و از ضمن تشکر از وزارت علوم، تحقیقات، فناوری به عنوان بانی این رویداد، شرکت کنندگان در این المپیاد را سفیران ورزش همگانی در کشور خواند.

در ادامه علی حبیب‌اللهی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران گزارشی از روند برگزاری المپیاد ارائه و اعلام کرد 92 تیم در بخش دختران این المپیاد در شش رشته رقابت کرده‌اند.

سپس دکتر روحی معاون فنی المپیاد دختران نیز گزارشی از رقابت‌های برگزار شده ارائه کرد و برگزاری المپیاد، مراسم افتتاحیه و اختتامیه را در استانداردهایی بالا ارزیابی کرد.

پایان‌بخش این مراسم اعلام مقام‌های برتر تیمی و انفرادی نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در بخش دختران و خاموشی مشعل این المپیاد بود.

در بخش تیمی؛ دانشگاه فرهنگیان کرمان، دانشگاه یزد، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشکده فنی مهندسی گلپایگان به ترتیب مقام‌های اول تا ششم نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در بخش دختران را کسب کردند.

در بخش انفرادی و در رشته آمادگی جسمانی، راضیه ارژنگی از دانشگاه بو‌علی سینا همدان، اشرف اعتمادی از دانشگاه الزهرا (س)، یگانه وفادار از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته شوت فوتبال هدفمند، فریماه حبیبیان از دانشگاه یزد، سعیده غلامی از دانشگاه ایلام و کیمیا طلوع کاظمی مکاری از دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته شوت بسکتبال، کیمیا طلوع کاظمی مکاری از دانشگاه فردوسی مشهد، ساجده عیاشی از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و مهری سهرابی از دانشگاه علم و صنعت ایران اول تا سوم شدند.

در رشته هفت سنگ سمیرا ساعدی از دانشگاه حضرت معصومه (س) قم، شمیم عباسی از دانشگاه بیرجند و طاهره محمدی از دانشگاه علم و صنعت ایران به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

و در رشته طناب زنی، رشته طناب زنی تیم دانشگاه بیرجند با ترکیب فریناز دستجردی، زهرا حسنی، فاطمه برزگانی مقام سوم، تیم دانشگاه فردوسی مشهد با ترکیب حانیه جلالی نیا، زهرا برادران رنج کش و پرنیان صابری کاخکی مقام دوم و تیم دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار با ترکیب سمیرا عزیزی، مائده ستایش و فرزانه نوری مقام اول را به دست آوردند.

در این مراسم دکتر ابوالحسن ریاضی معاون دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، دکتر حسن به‌نژاد معاون دانشگاه تهران و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، دکتر محمد پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علی حبیب‌اللهی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، امیر حاج رضایی و جمعی از مسئولان و چهره های ورزشی دیگر حضور داشتند.

گفتنی است، نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور بخش پسران از 1 تا 3 مرداد در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.