استقبال بی نظیر دانش‌آموزان از چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران»

چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران»  با استقبال بیش از ده هزار نفر از دانش آموزان در سراسر کشور در روز سه شنبه 18 شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران»  با استقبال بیش از ده هزار نفر از دانش آموزان در سراسر کشور در روز سه شنبه 18 شهریور ماه به‌صورت مجازی از طریق سایت باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران به آدرس tcs.ut.ac.ir برگزار شد.

هدف از اين برنامه كمک به داوطلبان آزمون سراسری برای انتخاب صحيح و آگاهانه رشته‌های تحصيلی و آشنايی دانش ‎‌آموزان با ظرفيت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تهران و همچنین آشنايی آنها با باشگاه دانش آموزی در دانشگاه تهران بود که اخیراً در معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برای شناسایی دانش آموزان مستعد، خلاق و توانمند و هدایت آنها در مسیر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فناورانه، فرهنگی و اجتماعی ایجاد شده است.

در این برنامه دو مسابقه با عنوان «چقدر دانشگاه تهران را می شناسید؟» و دیگری «مرور خاطرات، دلنوشته‌ها و عکس‌هایی با دانشگاه تهران» برگزار شد که اسامی برندگان در هفته اول مهر ماه اعلام خواهد شد و گروه صنعتی گلرنگ حامی مالی این مسابقه‌ها، به قید قرعه به 80 نفر از دانش آموزانی که کاملترین پاسخ‌ها را به سوالات مربوطه ارائه دادند، 80 کارت هدیه به مبلغ دو میلیون ریال هدیه خواهد داد.

همچنین در این برنامه به‌صورت آنلاین به سوالات دانش آموزان  در ارتباط با ظرفیت‌های دانشگاه تهران، رشته‌های تحصیلی آن و نحوه ثبت نام و عضویت در باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران و سایر موارد مشابه پاسخ داده شد.

با توجه به استقبال گسترده دانش‌آموزان عزيز از چهارمين دوره برنامه روزی با دانشگاه تهران، مرحله دوم اين برنامه با هدف كمك به داوطلبان آزمون سراسری برای انتخاب صحيح و آگاهانه رشته‌های تحصيلی به‌صورت برخط در زمان اعلام نتايج آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با حضور معاونان آموزشی پرديس/دانشكده‌های دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. اطلاعات تكميلی به زودی از سامانه باشگاه دانش‌آموزی به آدرس tcs.ut.ac.ir اعلام می‌شود.