آغاز به کار جشنواره ایده پردازی هوایی و هوانوردی در دانشگاه تهران

جشنواره ايده‌پردازي هوايي و هوانوردي به همت انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه تهران و ستاد هوايي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري آغاز به کار کرد.

نخستين دوره جشنواره ايده‌پردازي هوايي و هوانوردي با حمايت ستاد توسعه فناوري و صنايع دانش بنيان هوايي و هوانوردي و به همت انجمن‌هاي علمي دانشجويي كارآفريني و هوا فضاي دانشگاه تهران، با هدف فراهم کردن بستري براي توجه بيش از پيش به انديشه‌هاي نو، ابداعات و اختراعات پژوهشگران جوان، در دانشگاه تهران آغاز به كار كرد.

مهدي تاج پور بيان كرد در اين جشنواره كه با حمايت ستاد هوايي و با همكاري دانشگاه تهران، توسط اعضاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي كارآفريني و هوا فضا در حال برگزاري است، پژوهشگران صنعت هوايي مي‌توانند تا تاريخ ۱۵ آبان 1396، ايده‌هاي خود را از طريق سايت جشنواره به Ideasbazar.ut.ac.ir ارسال كنند. كميته داوري پس از بررسي ايده‌هاي دريافتي، اين فرصت را در اختيار افراد برگزيده قرار مي‌دهد تا در حضور نماينده سازمان‌ها و صنايع فعال در صنعت هوايي و همچنين سرمايه‌گذاراني كه تمايل به مشاركت در اين عرصه دارند، ايده‌هاي خود را ارائه دهند.

پژوهشگران مي‌توانند در محورهاي پيشنهادي زير، ايده‌هاي خود را به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند::

بهينه سازي مصرف سوخت

كاربردهاي نوين پرنده‌هاي بدون سرنشين در زندگي روزمره

تغيير كاربري وسايل پرنده

توسعه سيستم‌هاي پيشرانش

ايمني پرنده‌هاي بدون سرنشين

تغيير طراحي ظاهري وسايل پرنده

سيستم‌هاي كنترل گروهي پهپادها

كاربرد فناوري‌هاي نوين در طراحي هواپيما

افزايش دقت در پردازش تصوير در شناسايي هدف

لازم به ذکر است که دبیرخانه جشنواره به منظور محدود نکردن سقف ایده‌پردازی، هر ایده‌ای خارج از محورهای پیشنهادی را نیز که قابلیت اجرا داشته و نیز کاربردی باشد، دریافت و بررسی خواهد کرد.