افتخار آفرینی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران در سومین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار

دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران در سومین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار، بیشترین برگزیده از یک دانشگاه را به خود اختصاص دادند.

5 دانشجو از دانشجویان شاهد و ایثارگر مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه تهران در سومین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار برگزیده شدند. این برای اولین بار است دانشگاه تهران در حالی که از مجموع دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فقط 15 دانشجو به عنوان برگزیده جشنواره انتخاب می شوند، یک سوم این تعداد را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است، از برگزیدگان طی مراسمی با حضور مسئولان عالی رتبه کشوری، سه شنبه 7 اسفند 1397 در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر به عمل خواهد آمد.

اسامی برگزیدگان دانشگاه تهران به شرح زیر است:

1-    افسانه لعل صنعتی، فرزند جانباز 45%، مقطع دکتری، رشته نانو شیمی

2-   مرتضی امیدی پور، فرزند جانباز 25%، مقطع دکتری، رشته جغرافیا

3-  الهه قنبریان، فرزند آزاده و جانباز 30%، مقطع کارشناسی ارشد، رشته مشاوره خانواده

4-   مسعود ریاضی مقدم، فرزند جانباز 30%، مقطع کارشناسی ارشد، رشته سینما

5-   محمد حسین مهرزادی، فرزند شهید، مقطع کارشناسی، رشته عکاسی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه این موفقیت چشمگیر را به برگزیدگان، خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر دانشگاه، رئیس دانشگاه و رئیس ستاد امور شاهد و ایثارگر و هیات رئیسه دانشگاه و اساتید فرهیخته دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می کند.