انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

انتخابات الکترونیک انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران، روز سه شنبه ۲۹ مهر ماه از ساعت ۹ آغاز می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ اعضای شورای عمومی هر انجمن که در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان دانشگاه تهران ثبت نام کرده‌اند؛ از ساعت ۹ صبح روز سه شنبه تا ساعت ۲۲ می‌توانند در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی به آدرس cultural.ut.ac.ir به نامزدهای مورد نظر خود رأی دهند.

گفتنی است؛ تعداد ۱۱۷ انجمن، در انتخابات این دوره شرکت کرده اند و انجمن‌هایی که در این انتخابات شرکت نمی‌کنند یا به حد نصاب قانونی نمی‌رسند؛ در دور دوم انتخابات که در نیمه دوم آبان ماه برگزار می‌شود؛ شرکت خواهند کرد. حد نصاب عضویت برای شرکت انجمن در انتخابات حداقل ۱۵ عضو و حد نصاب رسمیت انتخابات انجمن، مشارکت حداقل دو سوم اعضاء در انتخابات است.

برای مشاهده اسامی انجمن‌های علمی دانشجویی شرکت کننده در این انتخابات از اینجا و برای مشاهده نحوه عضویت و رأی دادن به نامزدها به بخش چندرسانه‌ای سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان دانشگاه تهران مراجعه کنید.