انتخابات کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود

انتخابات الکترونیک کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران، روز دوشنبه ۲۸ مهر ماه از ساعت ۹ آغاز می‌شود.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ اعضای شورای عمومی هر کانون که در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ثبت نام کرده‌اند؛ از ساعت ۹ صبح فردا تا ساعت ۲۲ می‌توانند در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir به نامزدهای مورد نظر خود رأی دهند.

لگفتنی است؛ تعداد ۴۲ کانون، اعضای شورای مرکزی خود را در انتخابات پیش‌رو خواهند شناخت و کانون‌هایی که در این انتخابات شرکت نمی‌کنند یا به حد نصاب قانونی نرسیدند؛ در دور دوم انتخابات که در نیمه دوم آبان ماه برگزار می‌شود؛ شرکت خواهند کرد. مطابق آیین نامه کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، حد نصاب عضویت برای شرکت کانون در انتخابات حداقل ۱۵ عضو و حد نصاب رسمیت کانون مشارکت حداقل دو سوم اعضاء در انتخابات است.

برای مشاهده اسامی کانون‌های فرهنگی شرکت کننده در این انتخابات از اینجا و برای مشاهده نحوه عضویت و رأی دادن به نامزدها به بخش چندرسانه‌ای سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان دانشگاه تهران مراجعه کنید.