اهتزاز پرچم عاشورايي يا حسين (ع)، پرچم جمهوري اسلامي ايران و پرچم دانشگاه تهران بر فراز بلندترين قله در سرزمين مقاومت

ياسر ستوده كوهنورد پر افتخار ايراني توانست تا در يك صعود حماسي و پرخطر پرچم عاشورايي يا حسين (ع)، پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران و پرچم دانشگاه تهران را برفراز قله سياه بلندترين قله در منطقه لبنان، سوريه و فلسطين اشغالي به اهتزاز در بياورد. ياسر ستوده توانست به‌صورت انفرادي با پيمايش ۲۲ كيلومتر به قله اين كوه صعود كند و پرچم عاشورايي يا حسين (ع)، جمهوري اسلامي ايران و پرچم دانشگاه تهران را با موفقيت برفراز اين قله به اهتزاز در بياورد. وي هدفش از اين صعود را نشان دادن قدرت جوانان ايراني و شيعه در مقابله با ظلم و ستم بيان كرد و افزود موفقيت در عرصه‌هاي بين المللي نشان از اقتدار ملي و قدرت اعتقادات مذهبي در جوانان است و همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند اسرائيل ۲۵ سال آينده را نخواهد ديد. وي اين صعود حماسي را به شهداي وطن و مدافع حرم تقديم كرد.
لازم به ذكر است ياسر ستوده در سال‌هاي گذشته توانسته بود با موفقيت پرچم عاشورايي يا حسين (ع) و ايران را برفراز بلندترين قلل قاره‌هاي اروپا، آسيا و آفريقا به اهتزاز در بياورد.