بازگشت تيم قهرمان بسکتبال دانشگاه تهران به ایران

تیم بسکتبال دانشگاه تهران که در دومین دوره مسابقات بسکتبال بین دانشگاه های آسیا و اقیانوسیه اتحادیه ( AUAP) در ژنگزو چین شرکت کرده و قهرمان این مسابقات شده است با استقبال دکتر سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی و مسئولان اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، بامداد امروز سه شنبه 3 مهر، وارد فرودگاه امام خميني (ره) شد.

در این دوره از رقابت ها تیم بسکتبال دانشگاه تهران با ترکیب امیر اسماعیلی طاهری، علیرضا هنر دوست، رضا صباغ، حنیف محمدی، احسان صمدی، میلاد سبزی، سید محمد جواد زارع، امیر حسین آذری، محسن حقانی، محمد سیستانی، مجید رحیمیان و اصغر کاردوست و با مربیگری مهدی معصومی و سرپرستی علی حبیب الهی در این رقابت ها شرکت داشت.

دومین دوره مسابقات بسکتبال بین دانشگاه های آسیا و اقیانوسیه اتحادیه  ( AUAP) از 27 شهریور با حضور ده تیم در شهر ژنگزو چین برگزار شد.