برگزاری اولین مراسم اختتامیه جشنواره تیتر ۱۰

یک هزار دانشجوی قلم به دست در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/ مرحله پایانی بزرگترین رویداد رسانه‌ای دانشجویان کشور آغاز شد

مراسم اختتامیه رقابت درون دستگاهی وزارت بهداشت از ساعت ۱۶ امروز در تالار امام خمینی(ره) واقع در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

مرحله پایانی بزرگترین رویداد رسانه‌ای دانشجویان کشور موسوم به «تیتر ۱۰» با حضور بالغ بر یک هزار دانشجو و کارشناس نشریات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور صبح امروز ۱۳ شهریور ماه در محل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع به کار کرد.

کارگاه‌های تخصصی شامل  کارگاه‌های خبرنویسی، مصاحبه، گزارش، طنز نویسی، ویراستاری، اینفوگرافی، عکاسی خبری، فن بیان و اجرا، کاریکاتور، نویسندگی خلاق، گرافیک و صفحه آرایی و حقوق نشریات دانشجویی در حال برگزاری است.