برگزاری دور دوم انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران

دور دوم انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دور دوم انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران روز سه شنبه 27 آبان ماه از ساعت 9 تا 22 به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این دوره از انتخابات برای آن دسته از انجمن‌های علمی دانشجویی که موفق به شرکت در انتخابات دور اول نشدند یا حد نصاب لازم را کسب نکردند، برگزار می‌شود. فهرست انجمن‌های علمی دانشجویی شرکت‌کننده در این دوره از انتخابات از اینجا قابل دسترس است.

دانشجویان عضو در این انجمن‌های علمی دانشجویی که متقاضی عضویت در شورای مرکزی انجمن بوده و شرایط لازم را مطابق آیین‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی داشته باشند، می‌توانند از تاریخ 10 تا 17 آبان ماه در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان دانشگاه تهران به آدرس cultural.ut.ac.ir نسبت به ثبت کانداتوری اقدام کنند.