در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور؛ کاروان دانشگاه تهران با اقتدار قهرمان شد

بزرگ‌ترین رقابت فرهنگی ورزشی، دانشجویان پسر کشور، با قهرمانی تیم دانشگاه تهران، 18 مرداد 1397 در شیراز به کار خود پایان داد؛ کاروان دانشگاه تهران در هر دو بخش پسران و دختران قهرمان چهاردهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان سراسر کشور شد.

اختتامیه چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور با حضور دکترمحمدرضا علم، دکتر نادگران رئیس دانشگاه شیراز، دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و جمعی از اساتید دانشگاه و مسئولان استانی و کشوری در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.

دکتر رخشنده‌رو‌، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز و سرپرست چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان در اختتامیه، گفت: خداوند منان را شکر‌گزارم که چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های کشور نیز به خیر و برکت و عافیت و سلامت تمام شد.

وی در ادامه با قدردانی از همه دست اندرکاران المپیاد چهاردهم‌، به بیان آماری از از المپیاد دختران و پسران پرداخت و گفت: خوابگاه‌های اسکان مشتمل بر ۱۴ خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه بود که برای کاروان ورزشی دختران از ۹۷ دانشگاه و برای پسران ۱۱۰ دانشگاه آماده‌سازی شد.

سرپرست کل المپیاد تصریح کرد‌: افزون بر ۲ هزار و 100 دانشجوی پسر ورزشکار و بالغ بر یکصد مربی و سرپرست نیز در بخش پسران در دانشگاه شیراز حضور یافتند و در ۱۴ رشته ورزشی مسابقه دادند.

سرپرست کل المپیاد چهاردهم، خاطر نشان کرد‌: در جمع‌بندی کلی مسابقات، کاروان دانشگاه تهران در هر دو بخش دختران و پسران قهرمان شد و در بخش دختران تیم‌های فردوسی مشهد و شهید بهشتی و در بخش پسران نیز فنی و حرفه‌ای مازندران و فردوسی مشهد‌؛ مقام‌های دوم تا سوم را ازآن خود کردند.

دکتر پورکیانی، معاون فنی چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی داشجویان سراسر کشور هم در سخنان کوتاهی، گفت: در گذشته‌، وقتی به عنوان ورزشکار، سرپرست یا مربی در چنین المپیادهایی شرکت می‌کردم‌، فکر نمی‌کردم چنین رویدادهایی چه پشت صحنه‌هایی دارد و چه کسانی زحمت کشیده‌اند تا ما استفاده کنیم؛ ولی در چند سال اخیر که به عنوان یکی از مسئولان برگزاری وارد المپیادهای ورزشی شده‌ام‌، فهمیده‌ام چه کسانی از خانواده‌های خود دور بوده‌اند و چه زحماتی کشیده می‌شود، تا زمینه اجرای مناسب رویداد فراهم شود.

دکتر پورکیانی ادامه داد: در جریان برگزاری المپیاد چهاردهم شاهد بودیم که دانشجویان دانشگاه شیراز‌، نهضت داوطلبی و همگان‌، از ابتدای صبح تا پاسی از شب‌، بی ادعا کار و تلاش می‌کردند تا این المپیاد به خوبی و با کیفیت عالی برگزار شود.

دکتر قاسم‌نژاد‌، ناظر فنی المپیاد پسران نیز در اختتامیه این رویداد ملی، اظهار داشت‌: چهاردمین المپیاد دانشجویان پسر با حضور ۱۱۰ دانشگاه از 10 تا 19 مرداد 1397 در ۱۴ رشته ورزشی در شیراز برگزار شد.

وی افزود: ویژگی فنی این دوره از المپیاد، حضور بازیکنان ملی پوش و لیگ برتری بود که سبب افزایش سطح کیفی این مسابقات شد.

ناظر فنی چهاردهمین المپیاد ورزشی پسران کشور، گفت: همه مراحل برگزاری این المپیاد رضایت‌مندی ۸۴درصدی دانشجویان را در پی داشت.

گفتنی است، دانشگاه گیلان دو سال دیگر میزبان پانزدهمین المپیاد فرهنگی‌، ورزشی دانشجویان سراسر کشور خواهد بود.

نتایج پسران:

رده‌بندی براساس امتیاز