ثبت‌نام در جشن دانش‌‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران

دانش‌آموخته‌ عزیز؛

با سلام و آرزوی بهروزی

دانشگاه تهران در نظر دارد مراسم «جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران» را به صورت متمرکز با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، رؤسای پردیس‌ها، دانشکده‌ها و سایر مسئولین برگزار کند.

از حضور شما دانش‌آموخته گرامی، برای شرکت در این مراسم دعوت می‌شود.

توضیحات:

۱- دانش‌آموخته‌ باید در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ از دانشگاه تهران (شامل همه مقاطع) فارغ‌التحصیل شده باشد.

۲- برای ثبت‌‌نام به وبگاه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس http://cultural.ut.ac.ir مراجعه فرمایید.

۳- مهلت ثبت‌نام تا ۷ مردادماه ۱۳۹۶ تمدید شد. حضور دانش آموختگان ثبت نام شده فقط با ارائه کارت شناسایی ملی امکان پذیر می باشد.

۴-  حداکثر دو نفر از اقوام درجه یک هر دانش‌آموخته می‌توانند در این مراسم حضور داشته باشند.

۵- در این مراسم از دانش‌آموختگان رتبه‌ اول دوره‌ کارشناسی تقدیر به عمل می‌آید.

۶- مراسم در روز چهارشنبه اول شهریور ماه ۱۳۹۶ مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) برگزار می‌گردد.

۷- مراسم رأس ساعت ۱۸ شروع و ساعت ۲۰ به پایان می‌رسد.

۸- مکان برگزاری مراسم بعد از ثبت نام نهایی اعلام می‌شود.

۹- دانش‌آموختگانی که تمایل به گرفتن عکس در آتلیه‌ عکاسی (عکس با لباس فارغ‌التحصیلی) دارند، می‌توانند رأس ساعت ۱۵ در محل حضور یابند. عکاسی فقط از ساعت ۱۵ الی ۱۸ انجام می‌شود.

ثبت نام دانش‌آموختگان سال تحصیلی ۹۴-۹۵