جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران برگزار شد

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران با حضور علیرضا محمدی دبیر این شورا، مسئولان ارکان شورا، دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌ها، چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398، در تالار روح الامینی باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد.

در بخش اول جلسه، دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌های حاضر به بیان دغدغه‌ها و مشکلات موجود در فعالیت کانون‌ها پرداختند.

در بخش دوم، مهدی رضاییان، دبیر کانون هنرهای تجسمی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، بسترها و شرایط حمایت از رویدادهای آموزشی کانون‌های فرهنگی توسط شورای هماهنگی را تشریح کرد.

وی با اشاره به توانمندی اعضای کانون‌های فرهنگی، راه‌های فعالیت آموزشی هدفمند و موثر و مسائل جانبی این حوزه را به حاضران معرفی کرد.

در ادامه علیرضا صبا، دبیر کانون قرآن و عترت (ع) دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، به معرفی ظرفیت‌های خبری و رسانه‌ای شورای هماهنگی و اداره کل فرهنگی و اجتماعی پرداخت.

وی با اشاره به سه نکته فعالیت رسانه‌ای، نشریات دانشجویی و مجامع تخصصی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی، آن‌ها را به عنوان راه‌های تقویت ریشه و تشکیلات کانون‌های فرهنگی معرفی کرد و مزایای آن‌ها را برشمرد. وی اعضای کانون‌ها را مهم‌ترین بخش کانون‌ها معرفی کرد و از حضار خواست تا همواره در جهت تکریم اعضای کانون‌ها اقدام کنند.

در انتها، علیرضا محمدی دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران گزارش فعالیت‌های انجام شده شورا از دی ماه سال 1397 تا کنون را به حضار ارائه داد. موارد مهم این گزارش شامل پیگیری مشکلات کانون‌های فرهنگی در پردیس‌ها و دانشکده‌ها، جلسات دبیران شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان تهران، دیدار با مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برنامه‌ریزی و بسترسازی برای کانون‌های فرهنگی بود.

محمدی با اشاره به هر کدام از مشکلات اشاره شده توسط دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌های حاضر، ضمن ارائه پیشنهادات، قول پیگیری و مطالبه‌گری آن‌ها، در جلسات با مسئولان فرهنگی بخش‌های دانشگاه را داد.

در حاشیه این نشست، دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌ها با هم دیدار و گفت‌وگویی صمیمانه داشتند.