حبیب‌اللهی: برگزاری آنلاین مسابقات برخی از رشته‌های ورزشی برنامه‌ریزی و امکان سنجی می‌شود

مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران گفت: برنامه‌ریزی و امکان‌سنجی رشته‌هایی که قابلیت برگزاری مسابقات آن رشته‌ها به صورت آنلاین وجود دارد، به طور مرتب در حال پیگیری است.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ علی حبیب‌اللهی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران درباره فعالیت‌های ورزشی این اداره کل در دوره شیوع ویروس کرونا گفت: باتوجه به محدودیت‌های به وجود آمده به دلیل انتقال بیماری کرونا، فعالیت‌های ورزشی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه متوقف شد.

وی ادامه داد: آموزش‌های پیشگیری و مراقبت‌ها بهداشتی و مقابله با استرس و ورزش در منزل از طریق اینستاگرام، سایت و کانال اداره کل در اسفند، فروردین و اردیبهشت ماه انجام شد.

مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران افزود: مسابقات ورزشی از جمله شطرنج به صورت آنلاین جمعه 19 اردیبهشت ماه برگزار شد. همچنین مسابقه آنلاین دارت هفته آخر اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

حبیب‌اللهی تأکید کرد: هماهنگی، پیگیری و مشارکت در تصمیم سازی‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای شرایط فعلی و بعد از کرونا در حال انجام است. همچنین برنامه‌ریزی و امکان سنجی رشته‌هایی که قابلیت برگزاری مسابقات آن رشته‌ها به صورت آنلاین وجود دارد، به طور مرتب در حال پیگیری است.