دومین هفته پژوهشی-اجرایی پرفورمنس ایرانی برگزار می‌شود

دومین هفته بین المللی پرفورمنس ایران با  موضوع «پرفورمنس و فضاهای شهری» توسط موسسه فانوس هنر پارس، مرکز تئاتر مولوی و پژوهشگاه تاریخ هنر و اجرای دانشگاه پاریس نانتر برگزار می‌شود.

این هفته پژوهشی- اجرایی با هدف بسترسازی لازم برای هم‌اندیشی و تعاملات پژوهشی میان مراکز آموزشی- دانشگاهی در قالب نشست‌های تخصصی‌، سمینارهای علمی و برگزاری مستر کلاس‌های مربوطه در مهرماه 96 برگزار می‌شود.

از تمامی پژوهشگران‌، هنرمندان و دانشجویان علاقه‌مند دعوت می‌شود تا در قالب یکی از بخش‌های زیر در این رویداد شرکت نمایند.

سخنرانی:

سخنرانی‌ها با مدت زمان بیست تا سی دقیقه به پژوهش در مورد پرفورمنس و فضاهای شهری اختصاص دارند. محور‌های پیشنهادی به شرح زیر هستند، اما سایر موضوعات نیز می‌توانند مطرح شوند‌:

• - جایگاه پرفورمنس در زندگی شهری
  • - تاثیر هنری و اجتماعی پرفورمنس در فضاهای شهری
  • - شهر به مثابه پرفورمنس
  • - معمار و شهرساز در نقش «اجراگر»
  • - نقش معماری و شهرسازی در شکل‌گیری پرفورمنس‌های شهری
  • - نقش آموزشی-تربیتی پرفورمنس در رفتار‌های شهری
  • - شهر به عنوان صحنه‌ اجرا
  • - صداها، بوها و تصاویر شهری در شکل‌گیری پرفورمنس و صحنه‌های تئاتری
  • - تئاتر شهری یا پرفورمنس؟
  • - رهگذر در جایگاه «تماشاگر»
  • - رهگذر- اجرا گر

چکیده سخنرانی با ارسال سوال اصلی و خلاصه بین 300 تا 500 کلمه و خلاصه‌ای از سوابق سخنران می‌توانند تا تاریخ 25 شهریور‌ به دبیرخانه ارسال شوند.

میز گرد و تعامل‌:

این بخش که در قالب‌های 30 تا 90 دقیقه‌ای برگزار می‌شود، فرصتی است برای ارائه  بحث و بررسی گروهی حول یک محور اصلی با همکاری حداقل سه شرکت‌کننده. موضوعات پیشنهادی می‌توانند با ارسال موضوع بحث پیشنهادی، روزمه‌ کامل هر یک از شرکت‌کننده‌ها و زمان تقریبی تا تاریخ 25 شهریور به دبیرخانه ارسال شوند.

اجرا:

در این بخش مکان‌های عمومی مشخصی برای اجرای پرفورمنس در نظر گرفته شده است هر هنرمند فقط با یک اثر می‌تواند در این بخش شرکت کند طرح‌های پیشنهادی در سه نسخه لوح فشرده می‌توانند تا‌ 20 شهریور 1396 به دبیرخانه ارسال شوند. مکان‌ها و فضاهای عمومی اجرای پرفورمنس متعاقبا اعلام می‌شود.

آدرس دبیرخانه: شمال میدان هفت تیر، جنب مجتمع یاس، کوچه آذری، پلاک 25 ، موسسه فانوس هنر پارس

شماره تلفن: 02188319270 ، 09339076187 ، 02166419850