«روز پزشک» در تئاتر مولوی

نمایش «روز پزشک» به به نويسندگى و کارگردانی فرزام رنجبر، از جمعه 20 مهر ساعت 19، در مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می رود.

امیر نوروزی، مهناز ذبیحی و غزل شجاعی در این نمایش به ایفای نقش می پردازند.

همچنین، امید اکبری (طراح صحنه و لباس)، فرزین رنجبر (طراح صدا)، محمد دارایی (طراح گرافیک و تیزر)، رومینا داوری (روابط عمومی و تبلیغات)، فرناز مرادی، امیرعلی سمیعی (دستیاران کارگردان) در این نمایش همکاری می کنند.

در خلاصه نمایش این اثر دانشگاهی آمده است: زوج پزشکی که در روز پزشک درگیر مسائل شخصی‌شان هستند، با ورود یکی از بیمارانشان وارد بحران تازه ای می‌شوند و...

علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «روز پزشک» که از 20 مهرماه هر روز در ساعت 19 به صحنه می‌رود، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.