رویداد یک روزه کارآفرینی «اکسیر» در دانشگاه تهران برگزار می شود

رویداد استارتاپی یک روزه «اکسیر» به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، پنجشنبه 16 اسفند، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می شود.

این رویداد با هدف آشنایی و تجربه عملی فرآیند ایده‌پردازی صحیح‌، توسعه ایده، تبدیل ایده به مدل کسب و کار و ارائه آن در حوزه کارآفرینی و کسب و کار برای دانشجویان، ترویج فرهنگی کارآفرینی، آماده سازی بستر توسعه کارآفرینی و راه اندازی گروه ها، تیم ها و شرکت های فعال در حوزه کسب و کار مبتنی بر کارآفرینی اقدام به برگزاری رویداد کارآفرینی در حوزه صنایع نرم و خلاق فرهنگی طراحی شده است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به روش های زیر اقدام کنند.

ثبت نام غیرحضوری از طریق سایت ایوند https://evand.co/qQZL7

ثبت نام حضوری:

1. خیابان 16 آذر، روبروی درب غربی دانشگاه تهران، سازمان جهاد دانشگاهی تهران، طبقه سوم، معاونت فرهنگی
  2. دانشگاه تهران، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، طبقه همکف، دفتر جهاد دانشگاهی
  3. کوی دانشگاه تهران، مجموعه فرهنگی هنری الغدیر، دفتر جهاد دانشگاهی

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88334915 تماس بگیرید.

گفتنی است، به شرکت کنندگان در این رویداد کارآفرینی، گواهینامه معتبر اعطا خواهد شد.