شماره جديد نشريه علمی دانشجويی «دنا» با موضوع ويژه كرونا منتشر شد

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دو فصلنامه علمی انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه تهران با نام «دنا» و با موضوع ويژه کرونا منتشر شد.

در این شماره از نشریه بیوگرافی مینا بیسل زیست‌شناس ایرانی الاصل که موفق به کسب جایزه‌ی پزکولر شد آمده است. همچنین مصاحبه‌ اینستاگرامی با چندین زیست‌شناس موفق نیز در این شماره از نشریه انجام شده است.

در مقاله «متهم تاج دار» فاطمه سخاوت در قالب یک داستان قضایی، به بررسی اثرات و پیامدهای همه‌گیری ویروس‌ها و به خصوص ویروس کرونا پرداخته است.

مدیر مسئولی و سردبیری این نشریه را آوا عبدی وآنیتا نوید برعهده دارند. این نشریه علاوه بر کسب امتیاز حرفه‌ای و درجه علمی ترویجی از کمیته اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای معاونت پژوهشی، توانسته است در يازدهمين جشنواره ملي نشريات دانشجويي (تيتر 11) و دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران افتخار آفرینی کند.

بیست و دومین شماره‌ی نشریه‌ی علمی-ترویجی دنا، دوفصلنامه‌ی زمستان-بهار از اینجا تقدیم حضورعلاقه‌مندان می‌شود.