اخبار

اخبار

شماره جدید نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره جدید نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجويي گروه فناوری صنایع غذایی پرديس ابوريحان دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ شماره جدید نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجويي گروه فناوری صنایع غذایی پرديس ابوريحان دانشگاه تهران منتشر شد.

گفتنی است؛ سردبیر و مدیر مسئول نشریه به ترتیب رخشان عابدینی و سحر حسینی هستند.

مصاحبه با دکتر فاطمه آذری کیا، هرآنچه از پنیر می‌دانیم، تکنولوژی نانو در صنعت غذا، علم و غذا و توسعه تاریخی آن از جمله مطالبی است که در این شماره نشریه کار شده است.

همچنین فرآیند تولید شکلات، نگارش رزومه، بسته بندی تترا پک، پمپ‌های سانتریفیوژ، تکنولوژی بستنی، کروماتوگرافی، نگه دارنده‌ها و استابلایزر از دیگر مطالب این نشریه است.

گفتنی است؛ سامانه نشريات دانشجويی دانشگاه تهران به آدرس Stdpub.ut.ac.ir راه‌اندازی شده است و امكان اختصاص سايت به هر نشريه برای انتشار الكترونيكی وجود دارد. اين نشريه از اينجا قابل دسترس است.

 

انتهای پیام/

رخدادهای ماه