برگزاری اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی

اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سه بخش علمی، ادبی و هنری و اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» برگزار خواهد شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تحقق دانشگاه اجتماعی، «اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» را در سه بخش علمی، ادبی و هنری و اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» برگزار می‌كند.

بخش‌های جشنواره:

1-بخش علمی: در اين بخش،‌ مقاله‌ در محورهای زیر از علاقمندان اخذ و طی سمیناری ارائه خواهد شد:

- معرفی تجارب عملی ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی در دانشگاه‌های ایران و جهان؛

- تدوین و ارائة الگوی مسئولیت‌های اجتماعی دانشگاهیان؛

- راهبردهای ارتقای مسئولیت‌پذیری اجتماعی در دانشگاه‌ها؛

- نقش دانشگاه‌ها در توسعه و ترویج مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به جامعه و محیط زیست؛

- سنجش نگرش‌ها و آگاهی مدیران و کارکنان دانشگاه درباره مسئولیت‌های اجتماعی.

برای شرکت در بخش علمی، علاقمندان می‌توانند حداکثر تا 15 بهمن 1399، مقاله‌ را بر اساس محورهای بالا تهیه و به همراه فرم شماره (1) در سامانه جشنواره به آدرس srpf.ut.ac.ir بارگذاری كنند.

2- بخش ادبی و هنری: در اين بخش،‌ دانشجويان، كارمندان و اعضای هيئت علمی دانشگاه تهران می‌توانند آثار مرتبط با موضوع مسئولیت‌پذیری اجتماعی باشد را در قالب‌های زير تهيه و حداکثر تا 15 بهمن 1399، به همراه فرم شماره (2) در سامانه بارگذاری كنند:

- فیلم و انیمیشن؛

- کاریکاتور؛

- عکس؛

- نقاشی؛

- گرافیک؛

- اثر ادبی (شعر، داستان، نمایشنامه و فیلمنامه).

3- بخش اعطای تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی: در اين بخش جشنواره، دانشجويان، كارمندان، اعضاي هيات علمی و تشكل‌های دانشجويی دانشگاه تهران كه در حوزه‌های زير فعاليت‌هايی را انجام داده‌اند، می‌‌توانند شركت كنند:

- مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت‌زدایی کشور؛

- مشارکت داوطلبانه در امدادرسانی حوادث غیرمترقبه؛

- مشارکت در برگزاری برنامه‌های فرهنگی برای ترویج فعالیتهای داوطلبانه و امور خیریه؛

- مشارکت در بورسیه و حمایت از دانشجویان بی بضاعت و مستعد؛

- مشارکت در برنامه‌های حفاظت از محیط زیست و طبیعت (در راستای تحقق دانشگاه سبز)؛

- ارائه خدمات داوطلبانه به جامعه در قالب نذر تخصص؛

- تدریس داوطلبانه در کارگاه‌های آموزشی علمی، فرهنگی و هنری؛

- مشارکت در اردوهای جهادی و هجرت برای خدمات‌رسانی به مناطق محروم؛

- تامین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو یا داشتن کارت اهدای عضو؛

- عضویت و همکاری بیش از یک سال در بنیادهای خیریه و عام‌المنفعه رسمی؛

- عضویت در هیئت امنای موسسات خیریه رسمی

برای شرکت در بخش اعطای تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی، لازم است حداکثر تا 15 بهمن 1399، فرم شماره (3) به همراه مستندات فعالیت که به تایید مراجع ذیصلاح رسیده باشد، در سامانه بارگذاری شود.

شایان ذکر است؛ دانشگاهیان برای ثبت‌نام و ارسال آثار در اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی می‌توانند به آدرس srpf.ut.ac.ir مراجعه کنند.