انتشار فراخوان سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را برگزار می‌كند.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دنیای علم و تکنولوژی با همه خدمات و امتیازاتش، بدون توجه به اصول اخلاقی، آسیب‌های متعددی را در زندگی فردی و اجتماعی بشر پدید می‌آورد، از این‌رو ترویج آموزه‌های اخلاقی حرفه‌ای ضرورتی مضاعف یافته است و به‌صورت خاص مراکز دانشگاهی با توجه به معضلات آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و سازمانی که در این مسیر به آن مبتلا هستند، ضرورت دارد تلاش مضاعفی را برای ترویج و کاربردی ‌کردن اخلاق در حوزه‌های آموزش و پژوهش انجام دهند، از این‌رو دانشگاه تهران با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و اخلاق حرفه‌ای اقدامات متعددی را انجام داده که یکی از این موارد برگزاری سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار است.

اين همايش برای تحقق اهداف زير برگزار می‌شود:

-ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری اخلاقی به‌عنوان بنیادی‌ترین پایه در اخلاق حرفه‌ای؛

-تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای در سطح دانشگاهیان؛

-ارائه‌ راهکارهای عملی برای تقویت و ترویج اخلاق در بین اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان؛

-ترویج اخلاق در آموزش، پژوهش، فضای مجازی و مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به جامعه؛

-طراحی الگوی مسئولیت‌پذیری اخلاقی دانشگاهی و نقش‌آفرینی دانشگاه در تعالی اخلاقی جامعه است.

علاقمندان می‌توانند با ثبت نام در سامانه ethics.ut.ac.ir با توجه به محورهای زير نسبت به ارسال مقاله به سامانه همايش اقدام كنند:

- مباني، مؤلفه‌ها و ويژگی‌های دانشگاه اخلاق‌مدار؛

- اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری دانشگاه؛

- مسئوليت‌ اخلاقی دانشگاه نسبت به جامعه؛

- راهكارهای عملی رشد اخلاقی دانشگاه.

گفتنی است اين همايش ملی در آذر ماه سال 1399 در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.