فراخوان مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا

«مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» ویژه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ با هدف استفاده از ایده‌های خلاقانه و بدیع دانشجویان دانشگاه تهران در ارتباط با چگونگی مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» برگزار می‌شود.

محورها:

- افزایش سلامت و كاهش ناهنجاری‌های فردی و اجتماعی ناشی از كرونا

- رونق‌بخشی و پويايی فعاليت‌های فرهنگی و اجتماعی با استفاده از فناوری اطلاعات و فضای مجازی

تقويت فعاليت‌های گروهی و مشارکت های اجتماعی

- رونق كسب و كارهای نوظهور در حوزه‌های خانگی، گردشگری، فناوری اطلاعات، صنايع فرهنگی و فناوری‌های نرم

- ارتقای روحیه سرزندگی، نشاط و امیدواری نسل جوان نسبت به آینده

- آموزش در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

دانشجویان دانشگاه تهران برای شرکت در مسابقه می‌‌توانند حداکثر تا ۳۰ مهرماه با مراجعه به سامانه culfest.ut.ac.ir با تکمیل فرم ثبت ایده و بارگذاری آن در سامانه اقدام کنند. افزون بر اهدای جوایز ارزنده به ایده‌های برتر، از آن دسته از ایده‌های برتر که قابلیت اجرا داشته باشند، حمایت خواهد شد.