مراسم گرامی داشت هفته دفاع مقدس و غبارروبی از مزار شهدای گمنام دانشگاه تهران برگزار شد

مراسم گرامی داشت هفته دفاع مقدس و غبارروبی از مزار شهدای گمنام دانشگاه تهران از سوی اداره کل امور شاهد و ایثارگر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه با حضور رؤسا و هیئت رئیسه های دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران، جمع کثیری از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان این دو دانشگاه، یکشنبه 1 مهر، مقابل مسجد دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران و دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، و سایر حاضران با غبارروبی مزار شهدای گمنام، نسبت به این شهدا و سایر شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بخشی از این مراسم و طی سخنانی گفت: این شهیدان گمنام نیستند. من وقتی به خاطرات عملیات مختلف جنگ باز می گردم، می بینم که اتفاقا این ما هستیم که گمنامیم، نه این شهیدان عزیز!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از سخنان خود به ذکر خاطراتی از شهامت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس پرداخت و میزان تقید رزمندگان را نسبت به موضوع بیت المال مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد کسانی که امروز بیت المال در دست آن ها است، همانگونه از آن مراقبت کنند که در زمان دفاع مقدس، مورد مراقبت رزمندگان قرار می گرفت.

گفتنی است، در این مراسم علاوه بر غیارروبی مزار شهدا، زیارتنامه شهدا نیز قرائت شد و گروه مارش دانشگاه افسری امام علی (ع) قطعاتی موسیقایی را در بزرگداشت مقام شهدا و دفاع مقدس اجرا کرد.