مرکز تئاتر مولوی میزبان نمایش «جان کاه»

مرکز تئاتر مولوی، از جمعه دهم مردادماه میزبان نمایش «جان کاه» شده است.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ به نقل از روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش جان کاه که پیش تر در بخش صحنه ای بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران به روی صحنه رفته بود از روز جمعه دهم مرداد ماه اجراهای خود را در مرکز تئاتر مولوی آغاز کرده است.

اجرای نمایش «جان کاه» به نویسندگی و کارگردانی سعید رسولی و با بازی بهزاد حاجی حسنی ، شادی ضیایی و حمید گرامی فر اجرا می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای دیدن نمایش«جان کاه» از روز جمعه در ساعت 18:00 به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.

گفتنی است، این نمایش برنده تندیس بهترین نور و کاندید بهترین کارگردانی از بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران شده است.