مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام در دانشگاه تهران برگزار می شود

مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام شامل برگزاری مرحله دانشگاهی سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام دانشجویان کشور و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام ویژه کارکنان و استادان دانشگاه تهران است که در 6 بخش و 34 رشته برگزار می شود.

لازم به ذکر است به‌منظور اجرای متمرکز و مناسب‌تر مسابقات، آیین‌نامه‌ کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران همان آیین مسابقات دانشجویی (مرحله دانشگاهی) است. برای دریافت آیین‌نامه اینجا را کلیک کنید.
برای دریافت فایل‌های بخش معارفی به سامانه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف-بخش جشنواره قرآن و عترت  (https://farhangi.msrt.ir/fa/news/category/322) مراجعه کرده یا اینجا را کلیک کنید.

دانشجویان (مرحله دانشگاهی)، کارکنان و استادان می‌توانند بنابر علاقه‌مندی خود در تمام بخش‌های اعلام شده این مسابقات شرکت کنند.

بخش‌ها و رشته‌های مسابقات:
بخش آوایی یا شفاهی (شامل 9 رشته): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جزء اول، حفظ ۱۰ جزء اول، حفظ ۲۰ جزء اول، حفظ کل، دعا و مناجات‌خوانی ، اذان (برادران)، تواشیح (برادران)
بخش معارف قرآنی و سیره معصومین (شامل 9 رشته): آشنایی با احادیث اهل بیت، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین(ع)، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی

بخش پژوهشی (شامل 2 رشته): مقاله نویسی و تلخیص کتاب

بخش ادبی (شامل 4رشته) : شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی

بخش هنری (شامل 7 رشته) : خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، عکس، معرق و منبت،  طراحی پوستر

بخش فناوری (شامل 3 رشته): تولید نرم افزار، تولید اپلیکشین ، کانال شبکه های مجازی

زمان برگزاری مسابقات:

بخش معارفی: دو‌شنبه 6/12/1397 (ساعت برگزاری آزمون متعاقبا اعلام می شود)

بخش آوایی: نیمه اول اسفند 97 (روز و ساعت برگزاری مسابقات متعاقبا اعلام می شود)

سایر بخش‌ها: ارسال (تحویل) آثار از 1/12/1397 تا 20/12/1397

مهلت ثبت‌نام تا 30 بهمن 1397 خواهد بود.

مکان برگزاری تمام مسابقات و تحویل آثار باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، به نشانی: ابتدای خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶ است.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی https://quran.ut.ac.ir/ مراجعه کنند.