اعلام اسامی برگزيدگان مرحله دانشگاهی سی و پنجمين دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجويان دانشگاه تهران

اسامی برگزيدگان مرحله دانشگاهی سی و پنجمين دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجويان دانشگاه تهران اعلام شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مرحله دانشگاهي سي و پنجمين دوره مسابقات قرآن و عترت (عليهم السلام) دانشجويان دانشگاه تهران در ۶ بخش و ۳۴ رشته به صورت غيرحضوري برگزار شد و برگزيدگان نهايي آن معرفي شدند.

آزمون متمركز بخش معارفي، ۲۷ خرداد ۹۹ به‌صورت برخط برگزار شد. همچنين براي بخش شفاهي شامل رشته‌هاي آوايي- تلاوت ترتيل، تحقيق، دعا، اذان و مناجات، از داوطلبان شركت در مسابقات خواسته شد تا فايل‌های صوتي و تصويري را بر اساس آئين‌نامه مسابقه تهيه و به آدرس رايانامه دبيرخانه مسابقات ارسال كنند.

فايل‌های ارسالی توسط داوران بررسی و در نهايت، در رشته بخش‌هاي مختلف، نفرات برتر انتخاب شدند كه فهرست اسامی برگزيدگان اين دوره از مسابقات از اينجا قابل دسترس است.

فراخوان سي و پنجمين دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجويان دانشگاه تهران از آذر ۱۳۹۸ اعلام و ثبت‌نام در سامانه quran.ut.ac.ir انجام شد. با توجه به شيوع ويروس كرونا و ضرورت رعايت فاصله‌گذاری اجتماعی اين دوره از مسابقات كاملاً به‌صورت غيرحضوری برگزار شد.

گفتنی است دانشجويان برگزيده اين دوره از مسابقات به مرحله كشوری مسابقات قرآن و عترت دانشجويان معرفی شدند.