نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سطح یک و منطقه یک کشور برگزار شد

نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سطح یک و منطقه یک کشور روز چهارشنبه، ۱۶ مرداد ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست که علاوه بر معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های یاد شده، حجت الاسلام دکتر محمد مهدی صالحی، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام دکتر روح الله شاطری، دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سطح یک کشور و جمعی دیگر از صاحب نظران فرهنگی حضور داشتند، حاضران مهمترین مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

این نشست همچنین موضوع رویکردها و محورهای عمده برنامه‌های فرهنگی در سال تحصیلی جدید و چالش‌های موجود در مسیر اقدامات فرهنگی دانشگاه‌ها را مورد توجه قرار داد.

اعضای این نشست در انتهای برنامه، نقطه نظرات خود را در خصوص وضعیت حال حاضر فرهنگی دانشگاه‌ها و راهکارهای مناسب برای توسعه فرهنگی در فضاهای دانشگاهی، در قالب بیانیه‌ای ارائه نمودند. این بیانیه برای بحث و بررسی و اتخاذ تصمیمات لازم به دبیرخانه اجلاس رؤسای دانشگاه‌های سطح یک کشور ارسال شد.