پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد

اخبار مرتبط:

- برگزیدگان پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال معرفی شدند

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعي دانشگاه تهران و کانون مطالعات فرهنگي بینارشته‌ای باشگاه دانشجويان و با هدف ارتقای فرهنگ پژوهش و شناسایی و معرفی آثار برتر پژوهشی در حوزه فرهنگ، هنر و ارتباطات «پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال» را برگزار و از پژوهشگران حوزه فرهنگ و هنر تقدیر می کند.

از مراکز علمی و پژوهشی و پژوهشگران و صاحب‌نظران دعوت می‌شود چنانچه پژوهشی در یکی از محورهای فراخوان در فاصله زمانی 1395 تا 1397 انجام داده‌اند یک نسخه از آن را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آثار پژوهشی می‌تواند در قالب طرح پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد و دکتری و کتاب باشد.

محورهای فراخوان:

1.      مطالعات دین، آیین‌ها و مناسک
  2.      ابعاد اجتماعی فرهنگ و دین
  3.      مطالعات انتقادی فرهنگ
  4.      مطالعات هنری
  5.      سیاست‌گذاری فرهنگی
  6.      مطالعات رسانه
  7.      صنایع فرهنگی و رسانه‌ای
  8.      ابعاد فرهنگی مطالعات ادبی و زبان
  9.      ابعاد فرهنگی مطالعات علم و آموزش و پرورش

10.ابعاد فرهنگی مسائل زنان و جوانان

گفتنی است، مهلت ارسال آثار برای این جشنواره 15 دی 1397 است. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://www.ricac.ac.ir/  مراجعه کنند و یا در صورت نیاز برای ارتباط با دبیرخانه جشنواره با شماره 88901297  تماس بگیرند.