پيام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به مناسبت آغاز سال تحصيلی

دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پیامی ضمن پاسداشت هفته شکوهمند «دفاع مقدس» آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی و به‌ویژه دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پیامی ضمن پاسداشت هفته شکوهمند «دفاع مقدس» آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین فصل تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی و به‌ویژه دانشجویان، اعضای هیئت علمی، کارکنان و مدیران دانشگاه تهران صمیمانه تبریک گفت.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

به نام داناترین دانایان

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می‌رسد، صحیفة نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و معرفت ورق می‌خورد و دروازه‌های آسمانی بینش و دانایی به روی هزاران دانش‌پژوی عاشق کمال آغوش می‌گشایند. با آمدن ماه مهر و با شروع سال تحصیلی جدید، جوشش دوباره‌ای در مسیر پیشرفت علمی و تعالی فردی و اجتماعی بخش قابل توجهی از نخبگان و فرهیختگان کشور آغاز می‎شود.

با اینکه در این سال تحصیلی، به دلیل سایه شوم یک ویروس تاریک اندیش، گرمای حضور و شور جوانی دانشجويان کمتر از پیش در دانشگاه دیده می‌شود و دانشگاه عطر همیشگی خود را ندارد؛ اما اطمینان داریم که چراغ یادگیری، پژوهش و گرمای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان هرگز خاموش شدنی نیست. شیوع ویروس کرونا در ایران هر چند با تهدید سلامت مردم عزیزمان و از دست دادن تعدادی از آن‌ها همراه بود؛ اما دستاوردهای تربیتی، فرهنگی و اجتماعی بزرگی داشت. مردم عزیز ایران باز هم نشان دادند که در شرایط سخت در کنار یکدیگر هستند. در این بین حضور و مشارکت حداکثری دانشگاهیان اعم از اعضاي هيئت علمي، کارکنان و دانشجویان در پویش‌های فرهنگی و اجتماعی نشان از درک والای دانشگاهیان و حساسیت آنها نسبت به انجام مسئولیت اجتماعی خود در قبال کشور و مردم خوب این میهن سرافراز بود.

امسال شروع فصل شکوفایی دانش، مقارن با چهلمین سالگشت هفته دفاع مقدس است. چهل سال از بزرگ‌ترین حماسه قرن می‌گذرد. حماسه‌ای که تمام جهانیان را وادار کرد در مقابل بزرگی دلاورمردان و شیرزنان ایران اسلامی سر تعظیم فرود آورند و بر حقانیت انقلاب و جمهوری اسلامی ایران مهر تأیید زنند. شکی نیست که دانشگاه‌ها و دانشگاهیان در به ثمر رسیدن پیروزی‌های شیرین در این حماسه جاودانه نقشی بسزا و تاثیرگذار داشتند. امروزه نیز، دانشگاه ها، با همان انگیزه و تلاش برای سربلندی هرچه بیشتر کشورمان می کوشند و از این طریق بر پاسداری خود از خون شهیدان، ایثارگری جانبازان و آزادگان و خانواده‌های معظم ایشان پافشاری می‌کنند.

اینجانب ضمن پاسداشت هفته شکوهمند «دفاع مقدس»، آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین فصل تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی و به‌ویژه دانشجویان، اعضای هیئت علمی، کارکنان و مدیران دانشگاه تهران صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی توأم با موفقیت، بهروزی، سعادت و سلامت را خواهانم.

مجید سرسنگی
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران