پیام تبریک اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن در پیامی اين روز بزرگ را تبریک گفت.

این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بي‌ترديد يكی از اين روزهای ماندگار كه هيچ‌گاه از ذهن و دل ملت ما فراموش نخواهد شد، ۲۶ مرداد سال ۱۳۶۹، روز بازگشت آزادگان عزيز به ميهن اسلامی است. روزی سراسر افتخار كه چشمان منتظر مردم ايران شاهد بازگشت غرورآفرين آزاد مردانی بود كه در راه عهد و پيمانی كه با خدا بسته بودند، مجاهدت و استقامت ورزيدند و توانستند در سال‌های زجر و شكنجه، با وجود درد و رنج فراوان، روح و روان خود را حفظ كنند و تقوا و مردانگی خود را مضاعف نمايند. آزادگان، هيچ‌گاه متعلق به يك مقطع از تاريخ نبوده و نيستند، آنها گنجينه‏های ارزشمندی هستند كه با الهام از مكتب انسان‏ ساز اسلام و با درس ‏گرفتن از زندگی حماسه‏ ساز اسوه‌های صبر و پايداری، امام سجاد (ع) و حضرت زينب (س)، شكوه مقاومت و سرافرازی را بر صحيفه درخشان ايران اسلامی ثبت نمودند.

اين روز بزرگ را به محضر مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ايران، همكاران محترم دانشگاهی و به ويژه به آزادگان سرافراز دانشگاه تهران اين يادگاران ارزشمند آن سال‌های سخت و غرور آفرين، تبريك و تهنيت عرض نموده و سلامتی و توفيق روزافزون اين عزيزان را از درگاه ايزد متعال خواستاريم.

اداره كل امور دانشجويان و كاركنان شاهد و ايثارگر دانشگاه تهران (25 مرداد 1399)