پیام تبریک معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران به کاروان پر افتخار بسکتبال دانشگاه

به نام خدا

تیم بسکتبال دانشگاه تهران در اولین حضور جدی بین المللی خود توانست با اقتدار و افتخارآفرینی مقام نخست مسابقات بسکتبال منتخب اتحادیه دانشگاه های آسیا و اقیانوسیه (AUAP) را از آن خود کند. این پیروزی  غرورآفرین را به اعضای شایسته این تیم، مربیان، سرپرستان و تمامی همکاران عزیزی که زمینه ساز این رخداد شیرین بودند، تبریک می گویم.

این پیروزی مهم از چند جهت باید مورد توجه و تقدیر قرار گیرد. اول آن که این اولین حضور جدی بین المللی ورزش دانشگاه در عرصه های فرا ملی بود. تیم ما علی رغم تجربه کم حضور در میادین فرا ملی توانست با همت بالا و بهره مندی از ظرفیت های تکنیکی و فنی خود، که حاصل جلسات متعدد تمرین و حضور مستمر در مسابقات بزرگ ملی بود، بر تمامی رقبای قدر خود چیره شد. نکته بعدی تاثیری است که این پیروزی می تواند بر ادامه مسیر رو به توسعه ورزش دانشگاه داشته باشد. امیدورام این قهرمانی بتواند تجربه و اعتماد به نفس بیشتر را به مجموعه تیم های دانشگاه منتقل کرده و موجب آن شود که از این پس تعداد رخدادهای بین المللی ورزش دانشگاه افزایش یابد. و بالاخره این که: ورزش قهرمانی در دانشگاه تهران چند سر و گردن بالاتر از ورزش در سطح دانشگاهی است. این نکته هرچند دلگرم کننده است اما نباید مانع از پیشرفت بیشتر ما شود. قطعا ارتقاء سطح ورزش قهرمانی دانشگاه از «ملی» به «بین المللی» می تواند انگیزه بیشتری را بریا تیم های دانشگاه فراهم کرده و چهره جدیدی را از ورزش دانشگاهی برای دانشجویان ما تصویر کند.

با امید به پیروزی های بیشتر برای تیم بسکتبال و سایر تیم های ورزشی دانشگاه، مجددا این رخداد ارزشمند را به ورزشکاران، مربیان و دست اندرکاران ورزش دانشگاه، خصوصا مدیرکل و همکاران اداره کل تربیت بدنی دانشگاه، تبریک گفته و از عنایات ویژه رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر نیلی احمدآبادی، جناب اقای دکتر قهرمانی، معاون محترم بین الملل دانشگاه، جناب آقای دکتر یزدانی، معاون محترم اداری و مالی دانشگاه، جناب اقای دکتر صدیق، معاون محترم برنامه ریزی دانشگاه، و سایر مدیران و همکاران محترمی که از هیچ کوششی برای اعزام و موفقیت این تیم فروگذار نکردند، تشکر کنم. همچنین مایلم از میزبانی شایسته دانشگاه «سیاس» (Sias) کشور چین برای برپایی این رخداد ورزشی مهم تقدیر نمایم.

مجید سرسنگی