پیام تبریک معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به قهرمانان این دانشگاه در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور

به نام خدا

قهرمانی مقتدرانه تیم‌های دختران و پسران دانشگاه تهران، که در مجموع نام دانشگاه تهران را در صدر جدول قهرمانی چهاردهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان سراسر کشور (1397) قرار داد؛ رخداد مبارک و مهمی است که از بابت آن اولا باید خدای بزرگ را شاکر باشم و پس از آن صمیمانه‌ترین و خالصانه‌ترین درودهای خود را به ورزشکاران متعهد و سخت‌کوش دانشگاه تقدیم نمایم.

هر چند برای بسیاری از ما قهرمانی دانشگاه در این رخداد بزرگ ورزشی امری تکراری شده است و گاه تصور می‌کنیم که این پیروزی آسان به دست آمده و خواهد آمد، اما باید اذعان کنم که المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان هر دوره از عمر خود را که می‌گذراند از کیفیت و حساسیت بیشتر و بالاتری نیز برخوردار می‌شود و کسب پیروزی در مسابقات آن بسیار سخت‌تر و نفس‌گیر‌تر می‌شود. در سال‌های اخیر تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌های کشور با پی‌بردن به اهمیت قهرمانی در این مسابقات و تاثیری که این موضوع در ارتقاء سلامت جسمانی و پرورش روحی و اجتماعی دانشجویان خواهد داشت، سرمایه‌گذاری قابل توجهی را در بخش ورزش انجام داده و با شگردهای مختلف از جمله جذب قهرمانان ملی و بین المللی کشور، بالا بردن اعتبارات این حوزه و استفاده از مربیان و کادر فنی مجرب، سعی در ارتقای جایگاه خود داشته‌اند. به همین دلیل امروز پیروز‌شدن در میادین مسابقات، امری دشوار بوده و ارتباطی با بزرگ و کوچک بودن، یا قدیمی و جدید بودن دانشگاه ندارد. پس در ورای شیرینی این پیروزی باید برای المپیاد بعدی، که در به میزبانی دانشگاه محترم گیلان برگزار می شود، از همین الان کار خود را آغاز کرده، به سختی تلاش کنیم و با یک برنامه ریزی درست موجبات دفاع از این عنوان ارزشمند را فراهم آوریم.

ورزشکاران قهرمان و دلیر دانشگاه تهران در چنین شرایطی و در رقابت‌هایی تنگاتنگ توانستند در چهاردهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان، که در شهر زیبا و معنوی شیراز برگزار ‌شد، بسیار بالا‌تر از دیگر دانشگاه‌ها و با اختلافی چشمگیر و معنا‌دار، جام قهرمانی را از آن خود و دانشگاه کنند و برگ زرین دیگری را بر دفتر افتخارات این دانشگاه بزرگ بیفزایند. عمیقا معتقدم که این پیروزی به اندازه یک توفیق علمی –‌که خوشبختانه نشان آن به فراوانی در دانشگاه تهران یافت می‌شود‌– می‌تواند در سرنوشت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه موثر باشد. ایجاد غرور، اعتماد به نفس و خودباوری در گستره جامعه دانشجویی دانشگاه، امر مهمی است که حتی می تواند در سرنوشت علمی دانشجویان ما نیز تاثیر گذارد.

امروز ورزش قهرمانی دانشگاه تهران به چنان جایگاه و ظرفیتی دست یافته است، که حتی می تواند دایره فعالیت و توفیقات خود را از سطح ملی به سطح بین المللی کشانده و به عنوان نماینده ای شایسته برای ورزش قهرمانی دانشگاه های کشور در آوردگاه های مهم بین المللی ایفای نقش کند.

در پایان سخن، مجددا از ورزشکاران عزیز دانشگاه، که در هر دو عرصه اخلاق و ورزش، نام دانشگاه تهران را در صدر قرار دادند، و نیز از مربیان، کادر فنی، تیم‌های پزشکی و روانشناسی، سرپرستان، کادر پشتیبانی، دست اندرکاران کاروان‌های دانشگاه، همکاران خوبم در اداره کل تربیت بدنی و تمامی مدیران و همکاران محترم دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که با تلاش چشمگیر خود زمینه‌ساز این پیروزی لذت‌بخش و دلنشین بودند سپاسگزاری می‌کنم. همچنین لازم می دانم از همکاران گرامی در دانشگاه شیراز، به‌ویژه رئیس، معاون دانشجویی و مدیر تربیت بدنی این دانشگاه، که رسالت میزبانی را به شایستگی تمام به انجام رساندند، تشکر کنم. در نهایت، مایلم از حمایت‌ها و عنایات رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر نیلی احمدآبادی، و هیئت رئیسه محترم نسبت به حوزه ورزش دانشگاه و خصوصا لطفی که نسبت به حضور کاروان‌های دانشگاه در این رخداد مهم ورزشی داشتند، قدردانی کنم.

مجید سرسنگی

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران