پیام مدیرکل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به مناسبت سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی

دکتر رحمت الله اللهیاری، مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به مناسبت 26 مرداد، سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی پیامی صادر کرده است که متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

(سوره مبارکه احزاب، آیه 23)

26 مرداد ماه یادآور خاطره شیرین بازگشت سرو قامتانی است که همواره در مسیر آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته اند و لحظه ای نسبت به آینده این سرزمین پر غرور و پر افتخار بی تفاوت نبوده اند. مردانی که خود را برای نثار جان آماده کرده بودند و اسطوره های صبر، مقاومت، پایداری، شرف و انسانیت محسوب می شوند. پرستوهای سبک بالی که بازگشتشان به کشور شادمانی و سرور ملی را به ارمغان آورد و موجب تقویت  و انسجام روحیه ملی درکشور شد.

اکنون در آستانه این مناسبت تاریخی بزرگ، ضمن تبریک و تهنیت، از درگاه احدیت مسئلت می نمایم بتوانیم در امتداد افتخار آفرینی این عزیزان و شهدای والامقام دفاع مقدس استوار گام برداریم.

رحمت اله اللهیاری

مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران