پیام مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر رحمت الله الهیاری، مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به مناسبت هفته دفاع مقدس پیامی صادر کرده است که متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَٱلَّذِینَ جاهَدُواْ فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ ٱللَّهَ لَمَعَ ٱلْمُحْسِنِینَ

و آنها که در راه ما جهاد کنند، قطعاً به راه‌های خود، هدایتشان خواهیم کرد؛ و خداوند با نیکوکاران است

(سوره مبارکه عنکبوت، آیه ۶۹)

دفاع هشت ساله ملت ایران، رویارویی با متجاوزانی بود که با حمایت استکبار جهانی قصد داشتند تا انقلاب نوپای مردم را درهم شکنند و ملتی را که صلابت و پایمردی خود را به رخ جهانیان کشیده بود، تحقیر نمایند. اما دفاع جانانه رادمردان و آزاد زنان غیور ایران اسلامی از پیر و جوان و از هر قوم و تبار، تحت لوای مردی از سلاله آل رسول الله (ص) میدان نبرد را مهلکه دشمن ساخت و خواب آشفته خصم دون را تعبیر وارونه نمود. هشت سال دفاع مردم سلحشور ایران برگی زرین از حماسه‌ای جاودانه است که تا ابد بر تارک تاریخ عزت و آزادگی خواهد درخشید. با گرامی داشت یاد و خاطره مردم رشید ایران اسلامی، خصوصاً شهدای گلگون کفن وحضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و ادای احترام به ساحت مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، هفته دفاع مقدس را به ایثارگران و خانواده معظم شهدا و به ویژه همکاران معزز دانشگاه تهران تبریک عرض می‌نمایم و از درگاه خداوند متعال توفیق ادامه راه شهیدان را مسئلت می‌نمایم. امیدوارم بتوانیم با وحدت کلمه در حفظ و تعالی دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی کوشا و موفق باشیم.

رحمت اله اللهیاری مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران